Test Bank: Calculate with Confidence 6th edition Morris 978-0323089319

$19.00

  • Test Bank: Calculate with Confidence 6th edition Morris 978-0323089319
  • Price: $19
  • Publisher: 2013
  • ISBN-10: 0323089313
  • ISBN-13: 978-0323089319
SKU: 978-0323089319 Category:

Description

Test Bank: Calculate with Confidence 6th edition Morris 978-0323089319

Chapter 01: Roman Numerals

COMPLETION

1.Perform the indicated operation and record the result in lowercase Roman numerals.

7 × 2 = _____

ANS: xiv

PTS:1MSC:Practice Problems

2.Perform the indicated operation and record the result in lowercase Roman numerals.

29 − 1 = _____

ANS: xxviii

PTS:1MSC:Practice Problems

3.Perform the indicated operation and record the result in lowercase Roman numerals.

3 × 10 = _____

ANS: xxx

PTS:1MSC:Practice Problems

4.Perform the indicated operation and record the result in lowercase Roman numerals.

10 + 2 = _____

ANS: xii

PTS:1MSC:Practice Problems

5.Write the following Arabic number as a lowercase Roman numeral.

18 = _____

ANS: xviii

PTS:1MSC:Practice Problems

6.Write the following Arabic number as a lowercase Roman numeral.

21 = _____

ANS: xxi

PTS:1MSC:Practice Problems

7.Write the following Arabic number as a lowercase Roman numeral.

11 1/2  = _____

ANS: xiss

PTS:1MSC:Practice Problems

8.Perform the indicated operation and record the result in lowercase Roman numerals.

6 × 3 = _____

ANS: xviii

PTS:1MSC:Practice Problems

9.Perform the indicated operation and record the result in lowercase Roman numerals.

30 − 6 = _____

ANS: xxiv

PTS:1MSC:Practice Problems

10.Perform the indicated operation and record the result in lowercase Roman numerals.

12 ÷ 2 = _____

ANS: vi

PTS:1MSC:Practice Problems

11.Perform the indicated operation and record the result in lowercase Roman numerals.

13 + 7 = _____

ANS: xx

PTS:1MSC:Practice Problems

Test Bank: Calculate with Confidence 6th edition Morris 978-0323089319