Test Bank: Community and Public Health Nursing 1st Harkness 978-0781758512

$19.00

  • Test Bank: Community and Public Health Nursing 1st Harkness 978-0781758512
  • Price: $19
  • Published: 2012
  • ISBN-10: 0781758513
  • ISBN-13: 978-0781758512
SKU: 978-0781758512 Category:

Description

Test Bank: Community and Public Health Nursing 1st Harkness 978-0781758512

Chapter 1- Community and Public Health Nursing

1.What is one of the major changes in health care in the 21st century?

A)Patient/client-centered care

B)Decreased use of technology

C)Decreased personal responsibility for health

D)Social determinants of health

2.What is community-based nursing practice?

A)Use of systematic processes to deliver care to individuals, families, and community groups with a focus on promoting, preserving, protecting, and maintaining health.

B)Minor acute and chronic care that is comprehensive and coordinated where people work, live, or attend school; illness care provided outside the acute care setting.

C)Care of a population of individuals, families, and groups, or the community as a whole.

D)Community and public health nurses in England who provide visiting nurse services.

3.What is community health nursing?

A)Use of systematic processes to deliver care to individuals, families, and community groups with a focus on promoting, preserving, protecting, and maintaining health.

B)Minor acute and chronic care that is comprehensive and coordinated where people work, live, or attend school; illness care provided outside the acute care setting.

C)Care of a population of individuals, families, and groups, or the community as a whole.

D)Community and public health nurses in England who provide visiting nurse services.

4.What is public health?

A)What society does collectively to ensure the conditions exist in which people can be healthy.

B)Minor acute and chronic care that is comprehensive and coordinated where people work, live, or attend school; illness care provided outside the acute care setting.

C)Care of a population of individuals, families, and groups, or the community as a whole.

D)Community and public health nurses in England who provide visiting nurse services.

5.Public health nursing is distinguished from other specialties by the adherence to eight principles. Which is one of the eight domains of public health nursing practice?

A)Analytic assessment skills

B)Investigate new referrals as soon as possible

C)Assist physicians with surgery in the home

D)Hold family matters in confidence

6.Public health nursing is distinguished from other specialties by the adherence to eight principles. Which is one of the eight domains of public health nursing practice?

A)Policy development and individual planning skills

B)Individual dimensions of practice skills

C)Financial planning and management skills

D)Leadership and individual critical thinking skills

7.Public health nursing is distinguished from other specialties by the adherence to eight principles. Which are domains of public health nursing practice?

1. Promote prevention

2. Encourage community organization

3. Communication skills

4. Cultural competency skills

A)1, 2

B)2, 3

C)1, 4

D)3, 4

8.There are important historical events that relate to the principles that underline community and public health nursing today. Which is an example of a duty of a district nurse in Liverpool, England, in 1865?

A)Use of epidemiologic knowledge and methods

B)Encourage community organization

C)Report facts to and ask questions of physicians

D)Assist physicians with surgery in the newly constructed hospitals

9.There are many challenges for community and public health nurses in the 21st century. What is one of the Healthy People 2020 goals?

A)Decrease the incidence of preventable disease, disability, injury, and premature death.

B)Achieve health equity, decrease disparities, and improve the health of all groups.

C)Create social and physical environments that promote good health for all.

D)Promote healthy development and healthy behaviors for the elderly stage of life.

10.Health information technology is a challenge for community and public health nurses in the 21st century. What is a benefit of health information technology for public health?

A)Improved coordination of care

B)Support for evidence-based care

C)Elimination of paperwork

D)Improved tracking of chronic disease management

11.Health information technology is a challenge for community and public health nurses in the 21st century. What is a benefit of health information technology for patient/client care?

A)Expanded access to affordable care

B)Increased prevention of disease and disability

C)Earlier detection of infectious disease

D)Increased availability of health care evaluation measures

12.There are important historical events that relate to the principles that underline community and public health nursing today. What are great public health achievements in the United States in the 20th century?

1. Elimination of common infectious diseases

2. Recognition of tobacco as a health hazard

3. Fluoridation of drinking water

4. Healthier mothers and babies

A)1, 2, 3

B)2, 3, 4

C)1, 2, 4

D)1, 3, 4

13.There are many challenges for community and public health nurses in the 21st century. Demographic characteristics indicate that people in developed countries are living longer healthier lives, yet tremendous health and social disparities exist. What are social determinants of health?

A)What society does collectively to ensure the conditions exist in which people can be healthy.

B)Social conditions in which people live and work.

C)Context of preventing disease and disability and promoting and protecting the health of the entire community.

D)Comprehensive management of health information and its secure exchange between consumers, providers, government and quality entities, and insurers.

14.Home monitoring devices are becoming necessities in today’s society. What are the reasons for the increased use of these devices?

1. Rising number of people with acute conditions

2. Increase need to deliver health care to medically underserved populations

3. Advances in technology to assess clients’ conditions in their home

4. Performing assessments in real time using Internet video systems

A)1, 2, 3

B)2, 3, 4

C)1, 2, 4

D)1, 3, 4

15.Personal responsibility for health involves active participation in one’s own health through education and lifestyle changes. Which are examples of personal responsibility?

1. Review family medical records

2. Monitor the positive and negative effects of prescription and over-the-counter medications

3. Avoiding tobacco and recreational drug use

4. Showing up for scheduled tests and procedures

A)1, 2, 3

B)1, 2, 4

C)1, 3, 4

D)2, 3, 4

16.What factors have resulted in more acute and chronically ill people residing in the community who need professional nursing care?

A)Shorter length of stay in long-term care facilities

B)Increase in ambulatory surgery

C)Decrease in the use of outpatient clinics

D)Shorter length of stay in emergency departments

17.Which organization publishes and articulates the essentials of public health nursing, the activities, and accountabilities that are characteristics of practice at all levels and settings?

A)Association of Community Health Nurse Educators (ACHNE)

B)American Nurses Association (ANA)

C)American Public Health Association (APHA)

D)Association of State and Territorial Directors of Nursing (ASTDN)

18.What is the educational credential for entry into public health nursing practice?

A)Associate

B)Baccalaureate

C)Master

D)Doctorate

19.Who prepared a report for the Massachusetts Sanitary Commission that pointed out that much of the ill health and disability in American cities in 1850 could be traced to unsanitary conditions?

A)Clara Barton

B)Dorothea Dix

C)Lemuel Shattuck

D)Lillian Wald

20.Who achieved widespread recognition during the Civil War, distributing supplies to wounded soldiers and caring for the casualties with the help of a team of nurses?

A)Clara Barton

B)Dorothea Dix

C)Lemuel Shattuck

D)Lillian Wald

Answer Key

1.A

2.B

3.A

4.A

5.A

6.C

7.D

8.C

9.C

10.D

11.A

12.B

13.B

14.B

15.D

16.B

17.B

18.B

19.C

20.A

Test Bank: Community and Public Health Nursing 1st Harkness 978-0781758512